Segueix-nos a les Xarxes socials
938946499 608596543
QUI SOM

Sobre Càritas

Càritas és una entitat sense ànim de lucre de l’Església catòlica.

La nostra missió és “acollir i treballar amb les persones en situació de pobresa i necessitat perquè siguin protagonistes del seu propi alliberament, des del compromís de la comunitat cristiana. Inclou l’acció social, la sensibilització de la societat i la denúncia de les situacions d’injustícia social”.

La nostra missió, doncs, és ajudar aquestes persones a sortir de la situació de patiment en la qual estan atrapades i oferir-los eines i recursos perquè se sentin més confiades i segures i puguin liderar per si mateixes el seu projecte de vida. Creiem en les capacitats de tothom.

Els tres objectius de Càritas són promoure, orientar i coordinar l’acció socialsensibilitzar la societat i denunciar situacions d’injustícia social. Volem construir un món on els béns de la Terra siguin compartits per tota la humanitat des de la dignitat de la persona, des del treball per la justícia social i des de la solidaritat i el compartir fratern.

Logo Càritas

Memòria 2022

Aquest any 2022 d’aparent normalitat post-pandèmia, arrosseguem encara la crisi social que va afectar de manera més evident a les famílies vulnerables.

Logo Càritas

Memòria 2021

Aquest any encara en pandèmia i entre onada i onada, hem pogut recuperar diverses activitats presencials i hem continuat atenent l’increment del nombre de famílies que han necessitat el nostre servei.