Sala de premsa

Càritas Ajuda Fraterna agraeix la col·laboracióen la recollida d'aliments i joguines durant la Campanya de Nadal 2011.

Càritas Ajuda Fraterna agraeix a tots el centres educatius de primària i secundària de la vila la seva col.laboració en la campanya de recollida d’aliments i joguines per Nadal. La resposta ha estat generosa per part de l’alumnat i de les famílies.

 L’agraïment es vol fer extensiu al grup Matas, al Forn Enrich, al forn el Crostonet, la Llar dels Capritxos, Casino Prado, Café Cinnamon, Lizard Club, Club Bàsquet de Sitges, Rotary Club, Associació Teatral els Pastorets de Sitges i a tots els particulars que desinteressadament van portar aliments i joguines a la nostra entitat i als qui van fer les seves aportacions econòmiques.  Un cop més la resposta ha superat amb escreix les expectatives més optimistes.

Especial agraïment a l’empresa Grup Matas i  Restaurant Mokiyaya per el seu oferiment d’un dinar al voluntariat de Càritas com a reconeixement a la tasca que es porta a terme.

 No ens cansarem d’insistir que tots aquests actes són un clar exemple de solidaritat envers els grups més necessitats de la població que pateixen, avui en dia fins i tot amb més cruesa, els efectes de la crisi. Així mateix, la mobilització d’associacions diverses deixa entreveure que no es para de treballar en la sensibilització dels ciutadans i en la voluntat de minimitzar les diferències socials.

 

                                 

Grup voluntariat Càritas Ajuda Fraterna

Agraïment de Càritas Ajuda Fraterna de Sitges als organitzadors de la Otto Legend II

Càritas Ajuda Fraterna de Sitges vol fer públic el seu agraïment als organitzadors de la Otto Legend II, Lizard Club i Alberto Beach, per la seva iniciativa en l’organització d’un sopar benèfic a benefici de Càritas Ajuda Fraterna. La sensibilitat de les persones vers als més necessitats és  un gest lloable que hauria de servir de referent a altres per a ser solidaries en aquests moments de crisis.

L’ import donat a aquesta organització amb motiu del sopar  benèfic celebrat el passat dia 22 a la Finca Mas Solers és superior a  l’esperat i això ens permetrà afrontar les despeses dels propers mesos. Aclarir que,  finalment el sopar  es va haver de celebrar  fora de Sitges,  per haver rebut  de la Finca Mas Solers, la col·laboració necessària per tal de poder dur a terme aquest acte.

És important recalcar que, gràcies a aquesta ajuda econòmica Càritas podrà afrontar diferents projectes que en aquestes moments te iniciats.

 

 Gràcies a tothom per haver fet possible aquest esdeveniment.